Amennyiben a tetőfedés szempontjából fontos számunkra a gyorsaság és a praktikusság, akkor a trapézlemez tetőfedés ideális megoldás.

A változatos trapézlemez tetőfedés

A trapézlemez tetőfedés sokféle színben megvásárolható, fényes vagy matt változatban is akár. Legtöbben a vékonyabb bordázatot választják, letisztultabb megjelenése miatt, azonban ebben is tudunk többféle változatot találni.

A trapézlemez tetőfedés karbantartása

A trapézlemez tetőfedés tisztítása nagyon egyszerű, valamint többrétegű bevonatot kapnak, ami azt jelenti, hogy színüket nagyon sokáig megőrzik.

A trapézlemez tetőfedés hőszigetelés nélkül

A trapézlemez tetőfedés hőszigetelés nélkül használatos, illetve létezik szendvicspanel technológia, ahol lehetséges a tető hőszigetelés is.

A trapézlemez tetőfedés súlya

A trapézlemez tetőfedés nagy előnye, hogy nagyon könnyű a súlya, így bármilyen tetőszerkezetre építhető. Ha vastagabb bordázatú tetőfedést választunk, akkor strapabíróbb lesz a tetőfedés.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.