A tetőfelújítás alatt nem feltétlen azt kell értenünk, amikor már gond van a tetővel.

Tetőfelújítás

A tetőfelújítás mindenképp szükséges, ha használt ingatlant vásároltunk. Érdemes még a nagyobb károk bekövetkezte előtt elvégezni a tetőfelújítás munkálatait. A legköltséghatékonyabb megoldás, ha megelőzzük a nagyobb bajokat.

Tetőfelújítás

A tetőfelújítás amiatt szükséges, mert a tető folyamatosan ki van téve az időjárási viszontagságoknak. Ha sérült a tető, akkor ezek a behatások fokozottabban károsíthatják a tetőszerkezetet.

Tetőfelújítás bizonyos időtartam után

A tetőfelújítás nem feltétlen akkor szükséges, ha az időjárási behatások miatt valamilyen sérülés keletkezett a tetőn. Bizony, ha már öregszik a tető, mindenképp szükségessé válik a tetőfelújítás.

Tetőfelújítás a biztonságos otthonért

A tetőfelújítás folyamatát jobb, ha minél előbb megkezdjük, ha úgy véljük, vagy a tető kora vagy egy nagyobb időjárási behatás után szükség lehet rá. Ehhez mindenképp érdemes profi szakembert választani. Keressen minket bizalommal!

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.