A tetőfedés fontos szerepet tölt be otthonunk minőségében.

A tetőfedés minősége

A tetőfedés minősége meghatározó szerepet tölt be az otthonunkban, mivel a hőszigetelő képesség minősége által a pénztárcánkat is kímélhetjük.

A tetőfedés hagyománya

A növényi alapanyagok népszerűsége ismét visszatért a köztudatba tetőfedés során is, hiszen ezzel tudjuk óvni a bolygónkat. Ilyenek a hagyományos deszkafedések, zsindelyfedések, a nádfedés és a zsúpfedés is.

A tetőfedés modern kori változatai

A betoncserép és az égetett agyagcserép a ma legtöbbet használatos tetőfedés anyag. Ezeken belül többféle szín, márka, forma közül válogathatunk.

A tetőfedés anyaga

A tetőfedés anyaga abból a szempontból is fontos, hogy az épületnek milyen lesz a hőszigetelő képessége, ezért érdemes a tetőfedés kiválasztása előtt szakember segítségét kérni.

A tetőfedés extrái

A tetőfedés során ma már válogathatunk impregált, víztaszító anyaggal bevont tetőfedés anyagok közül is, valamint festékkel felületkezelt vagy kezeletlen változatok közül is.

A tetőfedés karbantartása

A tetőfedés karbantartása függ a tetőfedés anyagától, de általában a természet elvégzi a dolgát a tisztításban, valamint a tetőfelújítás során a tetőfestés is számításba vehető, ami által a tetőfedés úgy fog kinézni, mint új korában. 

A tetőfedés és tetőjavítás

A tetőfedés és tetőjavítás során érdemes szakember segítségét hívni akkor is, ha egy kisebb problémáról van szó, hogy az megfelelően legyen kezelve és kivitelezve.

A tetőfedés garanciája

A tetőfedő anyagokra különböző időtartamú garanciák vannak, ám az biztos, hogy mindegyikre több évtizeddel is számolhatunk, ha a tetőfedés minőségi kivitelezéssel készült.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.