Önnek is elege van már a beázásból és a penészedésből? Vagy megelőzné a problémát?

A lapostető szigetelés nem luxus, hanem befektetés!

 

A lapostető egyre népszerűbb, de a megfelelő szigetelés nélkül komoly problémákat okozhat. A beázás, a penészedés és a hőveszteség nemcsak az ingatlan értékét csökkenti, de a lakók komfortérzetét is jelentősen rontja.

Ugye Ön is a megelőzést választaná?

A lapostető szigetelése azért fontos, mert nagyon sok időjárási viszontagságnak van kitéve. A lapostető szigetelés elvégzését hozzáértő szakembernek kell elvégeznie. A tető dőlésszög kialakítására kifejezetten oda kell figyelni, hogy a tetőt ért csapadék és nedvesség egésze a lefolyóba kerüljön és ne álljon a tetőn.

A lapostető szigetelés ezt fogja nyújtani Önnek:

  • Megszünteti a beázást és a penészedést
  • Csökkenti a hőveszteséget
  • Növeli az ingatlan értékét
  • Javítja a lakók komfortérzetét

Még nem találta meg a megfelelő szakembert, akiben megbízhat? Akkor a legjobb helyen jár!

  • Több éves tapasztalattal rendelkezünk a lapostető szigetelés területén
  • Szakembereink precízen és megbízhatóan dolgoznak
  • Garanciát vállalunk a munkánkra
  • Számlát adunk minden munkánk után

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Egyeztetést követően nálunk a felmérés is ingyenes!

 

Keressen bizalommal!

Shwarcz Gábor

+3630-656-8107

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.