Elhanyagolt ereszcsatorna? Aggódik, hogy további károkat fog okozni?

 

Ereszcsatorna szerelés azoknak, akik gondoskodni szeretnének az otthonukról és meg szeretnék előzni a katasztrófát.

 

Tudta, hogy az ereszcsatorna elhanyagolásának igen költséges következményei lehetnek?

 1. Beázás: A tetőről lezúduló víz beázhat a falakba, a tetőtérbe, a pincébe is. Ennek további következménye penészesedés. Továbbá, a víz beszivárog a falakba, ami a vakolat leomlásához, a falak repedéséhez és a szerkezet gyengüléséhez vezethet.
 2. Tető beszakadása: Az elhanyagolt ereszcsatorna eltömődhet falevelekkel, gallyakkal és más szennyeződésekkel. Ez megakadályozza a víz megfelelő elvezetését, és vízgyűlemhez vezet. Az ereszcsatorna által el nem vezetett víz megnöveli a tetőszerkezet terhelését. Ez a tető beszakadásával járhat.
 3. Megemelkedett költségek: A beázott falak és tetőtér nem szigetel megfelelően, így a fűtési és hűtési költségek is megemelkednek.

 

Ugye Ön is a megelőzést választaná?

Ne várjon, amíg késő! Mentse meg a házát a pusztulástól! Ha pedig már bekövetkezett a baj, minél előbb szóljon a további veszteségek megelőzése érdekében!

 

25 éves szakmai múlttal rendelkező csapatunk áll szolgálatára! Felmérjük és megszereljük ereszcsatornáját.

Csapatunk profi szakemberekből áll, akik gyorsan és szakszerűen dolgoznak:

 • Több éves tapasztalattal rendelkezünk ereszcsatorna szerelés terén
 • Szakembereink precízen és megbízhatóan dolgoznak
 • Garanciát vállalunk a munkánkra
 • Számlát adunk minden munkánk után
 • Egyeztetést követően nálunk a felmérés is ingyenes!

 

Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink tanácsa:

 • Fontos, hogy az ereszcsatorna megfelelő dőléssel rendelkezzen, hogy a víz akadálytalanul elfolyhasson, ezzel az ereszcsatorna szerelés is megritkítható.
 • Javaslatunk, hogy évente kétszer, tavasszal és ősszel ellenőrizze az ereszcsatornarendszert.
 • Ha bármilyen problémát észlel az ereszcsatornával, ne halogassa a javítást.

 

Ha nem szeretné elhanyagolni az ereszcsatorna karbantartását, ne várjon tovább! Hívjon mielőbb, a hét bármely napján a további károk megelőzése érdekében.

Keressen bizalommal!

Shwarcz Gábor

+36/30-656-8107

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.