Tetőfedő bádogos

 • A különböző tetőfedő anyagok előnyei

  tetőfedő anyagok

  Ha azon gondolkozunk, milyen anyagot válasszunk tetőfedéshez, nem árt tudnunk, hogy többféle lehetőségünk is van. Az alábbiakban négyet mutatunk be a tetőfedő anyagok széles skálájáról.

 • A tetőfedés fejlődése

  Amióta házakat építünk, az éppen aktuális tetőfedés divat folyamatosan változik.

 • A tetőfedő anyagok bemutatása

  tetőfedő

  A tetőfedő anyag kiválasztása nem egyszerű feladat, ezért összeszedtünk pár tudnivalót a különböző anyagokról.

 • A tetőfelújítás fontossága

  A tetőfelújítás a hideg beköszöntével a legnépszerűbb, ugyanis ilyenkor gyakori a beázás, pedig a legcélszerűbb lenne időben elkezdeni.

 • Állókorcos tetőfedés

  Az állókorcos tetőfedés egy nagyon régi technológia, amely többféle stílusú ingatlanhoz is illik, legyen az hagyományos vagy modern kivitelezésű.

 • Bádogos tetőfedő – Tetőfedő anyag kiválasztása

  A bádogos tetőfedő tud segíteni a tetőfedő anyag kiválasztásában.

 • Miért nem ajánlott a tetőfedést tetőfedő bádogos ács szakember nélkül intézni?

  Tetőfedő bádogos ács

  A tetőfedéssel kapcsolatban sokan hajlamosak azt gondolni, hogy egyedül is meg tudják oldani a dolgot, így pedig megkímélhetik magukat egy nagyobb összeg kényszerű elköltésétől, hiszen csak az anyagárat kell majd megfizetniük. A legtöbb esetben mindez hatalmas tévhitnek bizonyul, és ha megspóroljuk a tetőfedő bádogos ács szakember munkadíját, hosszútávon sokkal nagyobb költségekbe is verhetjük magunkat. Összeszedtük, miért.

 • Tetőfedés tudnivalók

  A ház felújítása során több dologban kell döntést hoznunk, de egy biztos, hogy a tetőfelújítás és a tetőfedés állapotának ellenőrzése nem várhat, ugyanis később csak még több munkát és pénzt kell belefektetnünk.

 • Tetőfedő bádogos

  Amikor építkezünk, nagyon fontos a tetőfedő bádogos feladata, hogy minőségi legyen a kivitelezés.

 • Tetőfedő bádogos szakember

  A tetőfedő bádogos munkája nagyon fontos építkezés vagy felújítás során, ugyanis sok múlik az ő munkáján.

 • Tetőfelújítás

  A tetőfelújítás elvégzését nem szabad halogatni, még akkor sem ha kívülről csak kicsinek látszik a probléma.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.