Tetőfedő

 • A bitumenes zsindely előnyei

  Bitumenes zsindely

  A különböző tetőfedőanyagok közül már hazánkban is egyre inkább teret hódít magának a bitumenes zsindely. De vajon mely tulajdonságainak köszönheti elsősorban ezt a hihetetlen népszerűséget?

 • A különböző tetőfedő anyagok előnyei

  tetőfedő anyagok

  Ha azon gondolkozunk, milyen anyagot válasszunk tetőfedéshez, nem árt tudnunk, hogy többféle lehetőségünk is van. Az alábbiakban négyet mutatunk be a tetőfedő anyagok széles skálájáról.

 • A lemeztető jó tulajdonságai

  lemeztető

  Többféle tetőfedési forma létezik, most a lemeztető előnyeit írjuk le.

 • A tetőcsere legfontosabb tudnivalói

  Tetőcsere

  Egy teljes tetőcsere viszonylag komolyabb beruházás, szóval nem árt rá jó előre felkészíteni a családi kasszát.

 • A tetőfedés, és amit tudni kell róla

  A tetőfedés aktuális állapotát érdemes rendszeresen ellenőrizni, ugyanis ha tetőfelújításra van szükség, fontos, hogy idejében kezdjünk neki.

 • A tetőfelújítás fontossága

  A tetőfelújítás a hideg beköszöntével a legnépszerűbb, ugyanis ilyenkor gyakori a beázás, pedig a legcélszerűbb lenne időben elkezdeni.

 • A zsindelytető

  A zsindely egy nagyon népszerű tetőfedő anyag napjainkban. Használata régre nyúlik vissza. De mi is a zsindely?

 • Ács tetőfedő bádogos

  Egy jó ács tetőfedő bádogos szakember ma már nehezen elérhető úgy, hogy ne kelljen sokat várni a munka elkezdéséhez.

 • Állókorcos tetőfedés

  Az állókorcos tetőfedés egy nagyon régi technológia, amely többféle stílusú ingatlanhoz is illik, legyen az hagyományos vagy modern kivitelezésű.

 • Hogyan válasszunk tetőszínt a tetőfedés alkalmával?

  Tetőfedés

  A tetőfedés alkalmával felmerülő ezernyi kérdés közül az egyik biztosan a tetőnk színére fog vonatkozni. Ezért is szedtük össze, mi mindent kell figyelembe vennünk, amikor tetőszínt választunk.

 • Lapostető szigetelés tetőfedő ács bádogos szakemberrel

  Tetőfedő ács bádogos

  A lapostető szigetelés kétféle módszer alapján is kivitelezhető, ám mindegyiknél fontos, hogy tetőfedő ács bádogos szakember intézze.

 • Modern tetőfedő technikák

  A kézzel végzett munkák gyakorisága egyre inkább csökken a robotizáció eljövetelével, főleg, hogy nagyon fontos a gyors munkavégzés a tetőfedő szakemberek esetében is.

 • Tető Beázás Megszüntetése

  Ahhoz, hogy otthonunkban komfortosan érezzük magunkat, fontos, hogy a tető beázás megszűntetése minél hamarabb megvalósuljon.

 • Tetőfedés ács tetőfedő bádogos szakember segítségével

  Ács tetőfedő bádogos

  A tetőfedés többféle technika alapján is történhet, ám fontos szabály, hogy – bármelyik lehetőség mellett is döntsünk – sose magunk fogjunk neki a munkának, hanem mindenképpen ács tetőfedő bádogos szakembert bízzunk meg vele, hiszen a végeredmény csak így lehet az elvárásainknak megfelelő.

 • Tetőfedés bitumenes hullámtető fajtával, és tetőfedő ács bádogos szakemberrel

  Tetőfedés bitumenes hullámtető fajtával, és tetőfedő ács bádogos szakemberrel

  A bitumenes hullámtető számos remek tulajdonsággal bír, melyek miatt a tetőfedő ács bádogos szakemberek is bátran ajánlják.

 • Tetőfedés tudnivalók

  A ház felújítása során több dologban kell döntést hoznunk, de egy biztos, hogy a tetőfelújítás és a tetőfedés állapotának ellenőrzése nem várhat, ugyanis később csak még több munkát és pénzt kell belefektetnünk.

 • Tetőfedő

  A tetőfedő szakember munkája fontos szerepet tölt be otthonunk minőségében.

 • Tetőfedő bádogos

  Amikor építkezünk, nagyon fontos a tetőfedő bádogos feladata, hogy minőségi legyen a kivitelezés.

 • Tetőfelújítás

  A tetőfelújítás elvégzését nem szabad halogatni, még akkor sem ha kívülről csak kicsinek látszik a probléma.

 • Tetőfelújítás

  A tetőfelújítás során nagyon fontos, hogy több szempontot figyelembe vegyünk, ahhoz, hogy hosszúéletű legyen.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.