Tetőfedés szakember segítségével

 • A tetőcsere legfontosabb tudnivalói

  Tetőcsere

  Egy teljes tetőcsere viszonylag komolyabb beruházás, szóval nem árt rá jó előre felkészíteni a családi kasszát.

 • A tetőjavítás legfontosabb tudnivalói

  tetőjavítás

  Ha komolyabb, fajsúlyosabb meghibásodást észlelünk a tetőn, semmiképpen se mulasszuk el szakember segítségét kérni a tetőjavítás lebonyolításához, néhány kisebb javítási munkálatot azonban mi magunk is elvégezhetünk.

 • Hogyan válasszunk tetőszínt a tetőfedés alkalmával?

  Tetőfedés

  A tetőfedés alkalmával felmerülő ezernyi kérdés közül az egyik biztosan a tetőnk színére fog vonatkozni. Ezért is szedtük össze, mi mindent kell figyelembe vennünk, amikor tetőszínt választunk.

 • Tetőfedés

  A tetőfedés fontos szerepet tölt be otthonunk minőségében.

 • Trapézlemez tetőfedés

  Amennyiben a tetőfedés szempontjából fontos számunkra a gyorsaság és a praktikusság, akkor a trapézlemez tetőfedés ideális megoldás.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.