Tetőfedés és tetőjavítás

 • A modern tetőfedés

  tetőfedés

  Manapság a kézzel gyártott termékek, a kétkezi munka egyre inkább háttérbe szorul, ez pedig a tetőfedés területén sincs másképp. Az előre gyártott tetőszerkezeti elemek egyre nagyobb teret hódítanak, hiszen egyszerűbb, gyorsabb vele a tetőfedés kivitelezése.

 • A tetőcsere legfontosabb tudnivalói

  Tetőcsere

  Egy teljes tetőcsere viszonylag komolyabb beruházás, szóval nem árt rá jó előre felkészíteni a családi kasszát.

 • A tetőfedés, és amit tudni kell róla

  A tetőfedés aktuális állapotát érdemes rendszeresen ellenőrizni, ugyanis ha tetőfelújításra van szükség, fontos, hogy idejében kezdjünk neki.

 • A tetőjavítás legfontosabb tudnivalói

  tetőjavítás

  Ha komolyabb, fajsúlyosabb meghibásodást észlelünk a tetőn, semmiképpen se mulasszuk el szakember segítségét kérni a tetőjavítás lebonyolításához, néhány kisebb javítási munkálatot azonban mi magunk is elvégezhetünk.

 • A zsindelytető

  A zsindely egy nagyon népszerű tetőfedő anyag napjainkban. Használata régre nyúlik vissza. De mi is a zsindely?

 • Tetőfedés

  A tetőfedés fontos szerepet tölt be otthonunk minőségében.

 • Tetőfelújítás

  A tetőfelújítás alatt nem feltétlen azt kell értenünk, amikor már gond van a tetővel.

 • Tetőfestés

  A tetőcserép rengeteg időjárási viszontagságnak van kitéve, az esőtől kezdve, a jégen át a tűző napig. Ezért időnként a szín felfrissítése érdekében érdemes lehet a tetőfestés.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.