Tetőfedés

 • A bitumenes zsindely előnyei

  Bitumenes zsindely

  A különböző tetőfedőanyagok közül már hazánkban is egyre inkább teret hódít magának a bitumenes zsindely. De vajon mely tulajdonságainak köszönheti elsősorban ezt a hihetetlen népszerűséget?

 • A cserepeslemezzel történő tetőfedés legfőbb előnyei

  Tetőfedés

  A tetőfedés többféle tetőfedőanyaggal is történhet, ám számos szempontból kifolyólag jól járunk, ha ezek közül a cserepeslemezt választjuk.

 • A különböző tetőfedő anyagok előnyei

  tetőfedő anyagok

  Ha azon gondolkozunk, milyen anyagot válasszunk tetőfedéshez, nem árt tudnunk, hogy többféle lehetőségünk is van. Az alábbiakban négyet mutatunk be a tetőfedő anyagok széles skálájáról.

 • A lemeztető jó tulajdonságai

  lemeztető

  Többféle tetőfedési forma létezik, most a lemeztető előnyeit írjuk le.

 • A modern tetőfedés

  tetőfedés

  Manapság a kézzel gyártott termékek, a kétkezi munka egyre inkább háttérbe szorul, ez pedig a tetőfedés területén sincs másképp. Az előre gyártott tetőszerkezeti elemek egyre nagyobb teret hódítanak, hiszen egyszerűbb, gyorsabb vele a tetőfedés kivitelezése.

 • A tető tervezése bádogos ács tetőfedő szakemberrel

  A tető tervezése bádogos ács tetőfedő szakemberrel

  Hogyan zajlik a tető megtervezése egy bádogos ács tetőfedő szakemberrel? Cikkünkben bemutatjuk:

 • A tetőcsere legfontosabb tudnivalói

  Tetőcsere

  Egy teljes tetőcsere viszonylag komolyabb beruházás, szóval nem árt rá jó előre felkészíteni a családi kasszát.

 • A tetőfedés fejlődése

  Amióta házakat építünk, az éppen aktuális tetőfedés divat folyamatosan változik.

 • A tetőfedés, és amit tudni kell róla

  A tetőfedés aktuális állapotát érdemes rendszeresen ellenőrizni, ugyanis ha tetőfelújításra van szükség, fontos, hogy idejében kezdjünk neki.

 • A tetőfelújítás

  Az őszi-téli időszakban fontos, hogy megelőzzük a beázást vagy ha megtörtént, minél előbb orvosoljuk tetőfelújítás segítségével.

 • A tetőfelújítás fontossága

  A tetőfelújítás a hideg beköszöntével a legnépszerűbb, ugyanis ilyenkor gyakori a beázás, pedig a legcélszerűbb lenne időben elkezdeni.

 • A tetőfelújítás fontossága

  A tetőfelújítás nem egy elhalasztandó dolog, mivel minél tovább húzzuk, annál költségesebb lehet és sok bosszúsággal is járhat, ha beázik vagy befúj a szél.

 • A zsindelytető

  A zsindely egy nagyon népszerű tetőfedő anyag napjainkban. Használata régre nyúlik vissza. De mi is a zsindely?

 • Ács tetőfedő bádogos

  Egy jó ács tetőfedő bádogos ma már aranyat ér, ugyanis nagyon nehéz jó szakembert találni, akiben bízhatunk. Amennyiben szüksége van egy megbízható csapatra, keressen minket bizalommal.

 • Ács tetőfedő bádogos

  Egy jó ács tetőfedő bádogos szakember ma már nehezen elérhető úgy, hogy ne kelljen sokat várni a munka elkezdéséhez.

 • Állókorcos tetőfedés

  Az állókorcos tetőfedés egy nagyon régi technológia, amely többféle stílusú ingatlanhoz is illik, legyen az hagyományos vagy modern kivitelezésű.

 • Bontás nélküli palatető felújítás

  A palatetőkre tudnak ráépíteni, spórolnak a veszélyes hulladékkal, nem kell fizetni. Pala bontás nélküli felújítás

 • Hogyan válasszunk tetőszínt a tetőfedés alkalmával?

  Tetőfedés

  A tetőfedés alkalmával felmerülő ezernyi kérdés közül az egyik biztosan a tetőnk színére fog vonatkozni. Ezért is szedtük össze, mi mindent kell figyelembe vennünk, amikor tetőszínt választunk.

 • Időben elvégzett tetőjavítás

  A tetőjavítás nem egy olyan elvégzendő dolog, amit érdemes sokáig halogatni.

 • Kémény szegélyezése

  A kémény szegélyezés a kémény ls a fedőanyag találkozásánál valósul meg.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.