Ereszcsatorna karbantartás

 • Ács tetőfedő bádogos

  Egy jó ács tetőfedő bádogos ma már aranyat ér, ugyanis nagyon nehéz jó szakembert találni, akiben bízhatunk. Amennyiben szüksége van egy megbízható csapatra, keressen minket bizalommal.

 • Ereszcsatorna szerelés

  Az ereszcsatorna nagyon fontos kiegészítő annak érdekében, hogy megfelelően el legyen vezetve a víz és az ingatlan ne ázzon be.

 • Ereszcsatorna tisztítás

  Építkezés során a megfelelő vízelvezetés is fejtörést okozhat, illetve az ereszcsatorna rendszeres karbantartása, az ereszcsatorna tisztítás is fontos a fenntartás érdekében.

 • Hogyan zajlik az ereszcsatorna cserélése?

  Ereszcsatorna cserélése

  Az ereszcsatorna-rendszerek teherbíróképessége általában nagy, de mivel az időjárás viszontagságainak köszönhetően rendszeres jelleggel igénybe van véve, egy adott ponton túl már nem bírja tovább, és az ereszcsatorna meghibásodik, vagy rosszabb esetben javíthatatlan állapotúvá válik. Ebben az esetben szükséges a teljes ereszcsatorna cserélése.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.