Bádogozás

 • Attikafal bádogozása

  Attikafal bádogozás szolgáltatást is vállalunk szakszerűen kivitelezve.

 • Bádogozás

  Mi a bádogozás lényege? Szorosan fűződik a tetőfedési munkákhoz.

 • Bontás nélküli palatető felújítás

  A palatetőkre tudnak ráépíteni, spórolnak a veszélyes hulladékkal, nem kell fizetni. Pala bontás nélküli felújítás

 • Miért nem ajánlott a tetőfedést tetőfedő bádogos ács szakember nélkül intézni?

  Tetőfedő bádogos ács

  A tetőfedéssel kapcsolatban sokan hajlamosak azt gondolni, hogy egyedül is meg tudják oldani a dolgot, így pedig megkímélhetik magukat egy nagyobb összeg kényszerű elköltésétől, hiszen csak az anyagárat kell majd megfizetniük. A legtöbb esetben mindez hatalmas tévhitnek bizonyul, és ha megspóroljuk a tetőfedő bádogos ács szakember munkadíját, hosszútávon sokkal nagyobb költségekbe is verhetjük magunkat. Összeszedtük, miért.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.