Mi a bádogozás szakember feladata? Szorosan fűződik a tetőfedési munkákhoz.

A bádogos szakma kialakulása

A bádogos szakember fémműves munkákat végzett régen. Ma már erre nincs olyan nagy szükség, viszont a tetőfedés során elengedhetetlen a bádogos munkája. A bádogozás során fémlemezből vagy fehér bádogból készítenek a bádogos szakemberek ereszcsatornákat, lemezfedéseket, kályhákat, tűzhelyeket, tárolóedényeket, lámpákat.

A bádogos szakember fontossága a tetőfedés során

A bádogozás nem más, mint a vízmentesség létrehozása a tetőfedés kialakításánál, az épületszerkezeti elemek tökéletes egymáshoz csatlakoztatásával. Ilyen az eresz is. Ezen kívül a tetők díszeit is a bádogos készíti.

A bádogos mesterség kialakulása

A bádogos szakma a kovács és a lakatos mesterségből alakult ki, mikor a bádoganyagok megjelentek. Ezért a szerszámok is nagyon hasonlóak a két mesterségéhez, viszont a munkafolyamat az ötvös és a rézműves szakmából alakult ki.

A bádogos szakma kialakulása hazánkban

A bádogos mesterség Magyarországon már a középkorban kialakult, és nagyon nagy szükség is volt rá egészen a XIX. századig.

A bádogos szakma fejlődése hazánkban

A bádogozás népszerű volt a tehetősebb réteg fürdőszoba kiegészítőinek készítésénél, valamint beszerelésénél a bádogos szakemberek által.

A bádogos szakma háttérbe szorulása

A bádogozás manapság leginkább a tetőfedő szakemberek alkalmazásánál népszerű csak. A gépek, gyárak fellendülése háttébe szorította a kétkezi bádogos munkálatokat.

Épületbádogozás a bádogos szakmán belül

Manapság a bádogos szakma szinte el is tűnt és csak az épületbádogozás során népszerű, ott viszont elengedhetetlen szakma.

Mi a bádogos dolga ma?

A bádogos szolgáltatásai közé tartozik az ereszcsatornák építése és javítása, a lemeztetőfedések és párkányok fedése, a kémények, a falszegélyek, ablakpárkányok és ereszcsatornák bádogozása.

 

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.