Az ács munkák közé sok féle szakmunka tartozik.

Mi tartozik az ács munkák közé?

Az ács munkák közé sorolható a zsaluzatok, állvány- és faszerkezetek építése, bontása és javítása.

Mik pontosan az ács munkák?

Az ács munkák közé tartozik konkrétan a méretre szabott zsalutáblák készítése, a zsaluszerkezetek elkészítése, biztonságtechnikai ellenőrzése és utókezelése, a csőállványzatok szerelése, építése és bontása, fafödémek készítése, a fedélszerkezetek előkészítése, felállítása és szerkezeti kiváltások kialakítása.

Az ács munkák fontossága

Az ács munkák visszaszorultak a gépek által az évek során, azonban mindig szükség lesz rájuk, a megfelelő szakemberekre.

Miért olyan fontosak az ács munkák?

A minőségi kivitelezés miatt a tetőfedés során is fontosak az profi ács munkák, hisz ők adják meg a tetőszerkezet alapjait és ha szakemberre bízzuk ezen munkálatokat, sok pénzt spórolhatunk.

További ács munkák

Ács munkák közé tartozik még az előre gyártott faszerkezetek beépítése, a külső és belső faburkolatok, szerkezeti és egyéb fából készült tárgyak készítése, esetleges átalakítása és javítása, építkezéseken nehéz faszerkezetek építése, felállítása és szerelése, a belső és külső épületrészek, mint falak, ajtók és annak keretei, valamint ablakkeretek kialakítása, burkolatok és panelelek szerelése, átalakítása és összeállítása, valamint a „készházak” szerelése.

Ács munkák évszázadokkal ezelőtt

Az ács munkákat, valamint fafaragási munkákat már évszázadokkal ezelőtt is végezték, tehát a mesterség nagyon régre nyúlik vissza.

Ács munkák

A fa- és gerendaszerkezeteket építő szakembereket hívjuk ácsmesterséggel foglalkozó mesterembereknek, akik ezen ács munkák elvégzését folytatják.

Minőségi ács munkák

Most, hogy tudja, mivel foglalkoznak az ács szakemberek, forduljon hozzánk bizalommal ács munkák végett.

Kérjen visszahívást

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Küldés

Ács - Tetőfedő - Bádogos - 25 éve!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, bádogozás, ács munkák, cserepezés, tetőmosás, korcolt tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás, ereszcsatorna szerelés, tetőfestés, állókorcos tetőfedés, tetőfelújítás, tetőszigetelés, attikafal bádogozása, kémény szegélyezése, széldeszka burkolása, lapostető szigetelés, tető Beázás megszüntetése, trapézlemez tetőfedés a hét minden napján. Keressen minket bizalommal!


Ács Tetőfedő Bádogos

Munkánkkal gyorsaságra, megbízhatóságra, szakértelemre, lelkiismeretes kivitelezésre és hosszútávra számolhat. Szolgáltatásaink közül összetett munkákat is vállalunk egy személyben, így kevesebb ügyintézés hárul Önre.


Minőségi munka - Garancia - Ingyenes felmérés

Az ország bármely pontján

Tetőfedő, ács, bádogos csapatunk rövid határidővel vállal felmérést országszerte. A kisebb munkáktól egészen a komolyabb ipari megbízásokig állunk rendelkezésére. Cégünk élén álló Mesterember 25 éves szakmai múlttal és kiemelkedő gondossággal méri fel a leendő munkákat és olyan igényességgel vállalja el, mintha saját magának csinálná.

Cégünk alapelve a kiemelt ügyfélkezelés, odafigyelés, minőségi munka, precizitás és a határidők pontos betartása. Célunk, hogy maradandó pozitív érzést okozzunk ügyfeleinkben és olyan munkát adjunk ki a kezünk közül, mely hosszú évek múlva is megállja a helyét.


Az ország bármely pontján

A hét minden napján elérhetőek vagyunk. Keressen telefonon vagy írjon üzenetet!
Az elmúlt 25 évben mindenféle igénnyel/problémával találkoztunk már, így bátran állíthatjuk, hogy minden nemű tetőfedéssel kapcsolatos munkát konkrétan, pontosan fel tudunk mérni és ki tudunk vitelezni.

Lakossági és vállalati ügyfeleket egyaránt ki tudunk szolgálni. Az évek során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csapatunkban olyan munkatársak és alvállalkozók legyenek, akik megbízhatóan, stabilan és korrekten elvégzik az adott munkát, számunkra az egyik legnagyobb érték, ha maximálisan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és jó szívvel tovább ajánlanak minket.